Сьогодні ви важливі, як ніколи

На відділенні будівництва Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ здійснюють підготовку за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

У ГАФК СНАУ студенти навчаються в кабінетах і лабораторіях, укомплектованих сучасним комп’ютерним і мультимедійним обладнанням, програмними комплексами для роботи над курсовими та дипломними проектами, виконують розрахункові роботи. Сьогодні відділення активно співпрацює з компанією з виготовлення будматеріалів ТМ Anserglob. У рамках цього партнерства в коледжі було створено лабораторію «Випробування будівельних матеріалів», яка містить найновіші зразки сучасних матеріалів і обладнання.

До того ж студенти мають можливість отримати споріднені робітничі професії: муляр, газоелектрозварювальник, слюсар із ремонту автомобілів, водій автомобільних категорій "В" і "С", оператор комп'ютерного набору. Такі кроки тісного поєднання теоретичної підготовки з практичною не лише піднімають престиж і значимість майбутнього спеціаліста, збільшують його "вартість" на ринку праці, а й передбачають стовідсоткове працевлаштування випускника, відкривають йому шлях до започаткування власної справи.

В умовах сучасності професія будівельника вийшла на новий рівень. Молодому поколінню доведеться підіймати країну з руїн. Цеглинка за цеглинкою будувати нову сучасну Україну, забезпечивши житлом усіх, хто, на жаль, залишився без даху на головою.