Співпраця з виробниками електротехнічного обладнання: нові можливості

Директор ГАФК СНАУ Анатолій Литвиненко, завідувач відділення електроенергетики Василь Литвиненко та менеджер з регіонального розвитку Української електротехнічної корпорації АСКО-УКРЕМ Валентин Харченко обговорили умови співпраці.

Анатолій Васильович ознайомив нових партнерів вишу з історією відділення електроенергетики. Розповів про досвід відділення агроінженерії щодо співпраці з провідними виробниками сільгосптехніки. Говорив про можливості, які дасть проведення гостьових лекцій для студентів, викладачів й інженерів-електриків місцевих господарств практикуючими фахівцями організації.

У свою чергу Валентин Харченко ознайомив із діяльністю фірми, яку представляє, її історією тощо. До того ж подарував вишу кілька макетів: «Електрообладнання: типова схема електроживлення квартири», «Кнопки керування та пристрої сигналізації», «Пристрої керування», а також брендовану продукцію. Висловив власне бачення ситуації:

Ми маємо висококваліфікованого технічного спеціаліста з продукції, який знає всі нюанси електротехнічного обладнання. Думаю, в наступному місяці приїдемо разом із ним і проведемо для викладачів і студентів ознайомчий семінар.

Крім цього, гостеві продемонстрували матеріально-технічну базу коледжу.

Нагадаємо: мова про співпрацю між навчальним закладом і корпорацією йшла ще в Києві під час Міжнародної виставки «Енергетика в промисловості», де представники установ обмінялися контактами.