Плоди їх праці переживуть століття

На відділенні будівництва Глухівського агротехнічного фахового коледжу СНАУ здійснюють підготовку за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

У ГАФК студенти навчаються в кабінетах і лабораторіях, укомплектованих сучасним комп’ютерним і мультимедійним обладнанням, програмними комплексами для роботи над курсовими та дипломними проектами, виконують розрахункові роботи. Особливу увагу зосереджено на впровадженні форм і методів тренінгового навчання, адже навіть моделювання ситуації фахової діяльності на заняттях активізують професійну мотивацію.

Нині на відділенні досягнуті домовленості про співпрацю з компанією з виготовлення будматеріалів ТМ Anserglob. Фахівець фірми розповідатиме майбутнім будівельникам про системи утеплення, проведення внутрішніх і зовнішніх робіт із використанням різних сумішей, пошарові конструкції (від плит перекриття, стяжки і до покриття).

Ще одним дуже важливим аспектом є те, що під час навчання за зазначеними спеціальностями студенти мають можливість отримати споріднені робітничі професії. Серед них – муляр, газоелектрозварювальник, слюсар із ремонту автомобілів, водій автомобільних категорій "В" і "С", оператор комп'ютерного набору. Такі кроки тісного поєднання теоретичної підготовки з практичною не лише піднімають престиж і значимість майбутнього спеціаліста, збільшують його "вартість" на ринку праці, а й передбачають стовідсоткове працевлаштування випускника, відкривають йому шлях до започаткування власної справи.

Випускники відділення працюють у проектних організаціях, компаніях і підприємствах, які ведуть будівництво будівель і споруд або ж ремонт і реконструкцію приміщень. Бізнес вимагає продуманих, ефективних рішень, тому наші студенти озброєні не тільки глибокими знаннями, а й упевненістю в собі, вмінням відстоювати свою точку зору.

Нагадуємо: прийом документів абітурієнтів, які вступають після 9 класу, завершується 13 липня. Із понеділка по п’ятницю приймальна комісія працює з 8:00 до 16:30, субота й неділя – з 8:00 до 13:00 (м. Глухів, вул. Терещенків, 36, корпус 2, аудиторія №6, №15, тел.: 095 707 46 68, 068 481 75 51).