«Хлібна» професія

На відділенні агроінженерії Глухівського агротехнічного фахового коледжу Сумського НАУ ведеться підготовка за двома спеціальностями: 208 «Агроінженерія» та 201 «Агрономія».

За останні роки база навчального закладу поповнилася найновішими зразками обладнання. Завдяки участі в українсько-німецькому проекті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» та співпраці зі світовими виробниками сільськогосподарської техніки, у ГАФК СНАУ створили сучасні лабораторії та навчальні центри. Тому наш студент-агроінженер/агроном – не просто отримує суху теорію, а має можливість по гвинтику розібрати/зібрати той чи інший агрегат, випробувати його в полі, сівши за кермо під керівництвом досвідчених викладачів, співробітників господарств-партнерів чи, навіть, іноземних експертів.

Буквально за кілька років колишні дев’ятикласники стають висококваліфікованими спеціалістами, затребуваними на ринку праці. За цьогорічною статистикою, 50% студентів, які здобувають ступінь бакалавра, вже мають перші робочі місця.

Прийом документів абітурієнтів, які вступають після 9 класу, завершується 13 липня. Із понеділка по п’ятницю приймальна комісія працює з 8:00 до 16:30, субота й неділя – з 8:00 до 13:00 (м. Глухів, вул. Терещенків, 36, корпус 2, аудиторія №6, №15, тел.: 095 707 46 68, 068 481 75 51).