Випускники ГАТІ СНАУ – нинішнім студентам

Студенти 31ПЕ та 42Е груп разом із завідувачем відділення електроенергетики Василем Литвиненком і викладачем електротехнічних дисциплін Аллою Шаман відвідали Глухівський район електромереж.

Майбутні електрики побували у випробувальній лабораторії РЕМ. Екскурсію проводив начальник лабораторії, випускник нашого навчального закладу Андрій Бирін. Андрій Миколайович продемонстрував порядок випробування гумових діелектричних рукавиць й електровимірювальної штанги, а також трансформаторного масла на електричний пробій. Крім цього, студенти ознайомилися з іншою сучасною електровимірювальною технікою й обладнанням.

Заняття на виробництві продовжив також наш випускник, диспетчер Роман Лозовський. Він розповів про роботу диспетчерської служби, показав мнемосхему Глухівського району та поінформував щодо відповідальності, яку несуть оперативні працівники. Молоді люди ставили запитання, на які отримували ґрунтовні відповіді від фахівців.

Викладач Алла Шаман стверджує, що поєднання навчальних занять із виробничим процесом дає можливість вдало закріплювати теорію на практиці.