Визначитися з майбутнім: Форум вступників у СНАУ

Студенти 31АГ та 41АГ груп разом із кураторами Ганною Мелутою та Наталією Гончаровою відвідали унікальний профорієнтаційний захід – Форум вступників, який пройшов в Сумському національному університеті.

Майбутні агрономи стали свідками вручення військових погонів випускникам військової кафедри; закладання на території СНАУ китайського парку, присвяченого 70-річчю з дня утворення Китайської Народної Республіки, як символу плідної співпраці; створення Саду Пізнання та відкриття пам’ятного знаку. Крім цього, завітали на щорічний сільськогосподарський ярмарок «Золота Осінь», під час якого ознайомилися з агропродукцією Сумщини. Також студенти та викладачі переглянули святковий концерт, відвідали теплиці, садово-паркове господарство СНАУ тощо. До того ж організатори надали корисну інформацію щодо нових правил прийому.

Як повідомляється на сайті Сумського НАУ Форум вступників – це традиційний захід, який має на меті допомогти майбутнім випускникам обрати найкращий виш, де вони зможуть отримати професію своєї мрії. Головним завданням форуму було познайомити учнів старших класів з особливостями вступної кампанії 2020 року та розповісти про факультети та спеціальності, які пропонує СНАУ.