Навчати – це віддавати частинку власної душі

Із нагоди Дня працівника освіти в Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулися урочистості.

В актовій залі вишу зібралася майже вся інститутська родина, щоб привітати зі святом і подякувати працівникам освіти за їх невтомну працю та життєвий досвід, який вони вкладають у своїх учнів.

З найтеплішими словами вдячності до викладачів і ветеранів педагогічної праці звернувся директор інституту Анатолій Литвиненко:

Шановні колеги, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята! Сьогодні для нас особливий час, бо ми працюємо в сучасному світі, в процесі реформ. Зараз, як ніколи, перед нами стоять особливі виклики. Нам не можна втрачати того потенціалу й тих обертів, які ми набрали. І це залежить від усіх працівників навчального закладу. У переддень свята бажаю вам, щоб кожен ваш крок був успішним. Міцного здоров’я, якомога більше позитивних емоцій, життєвого успіху, насолоди від праці.

За сумлінну наполегливу працю, високий професіоналізм, системну організаторську діяльність і підготовку кваліфікованих кадрів для агропромислового комплексу держави та з нагоди професійного свята відзначили викладачів вишу: Ярослава Кельбаса, Тетяну Лазарєву, Сергія Сашньова та Вадима Середу.

Також подяки вручили й працівникам інституту: продавцю Тетяні Авраменко, старшому інспектору з кадрів Олені Бакликовій, провідному бібліотекарю Олені Загуті, завідувачу їдальні Галині Шумицькій, прибиральниці Наталії Макаренко, практичному психологу Ірині Марченко, майстрам виробничого навчання: Сергію Краснобаю, Володимиру Лютому та Віктору Куртову.

Щирими піснями привітали викладачів і співробітників вишу вокальний ансамбль, Аліна Анікушина, Альона Євтушенко, Анастасія Піддубна, Вікторія Татаренко, Аліна Малафієнко та, навіть, викладач англійської мови Наталія Сивоконь. Ольга Коверзнєва зачитала вірш-настанову, хореографічний колектив на чолі з Аліною Силіною виконав запальний молодіжний танок, а Центр молодіжної політики порадував присутніх хвилинкою гумору.