На шляху до майбутньої професії

1 жовтня у Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбувся відкритий захист практики студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» за попередньо представленими звітами.

Майбутні ІТ-шники презентували свій перший офіційний досвід роботи у ТРК «Глухів», ТРК «Глухів-500», TV-COM, Глухівському міжрайонному виробничому відділі, ТОВ «Безпека-Схід», ГАТІ СНАУ й ін.

Доповідачі поділилися враженнями від роботи з сучасним обладнанням. Розповіли, які професійні обов’язки виконували щодо ремонту, обслуговування та налагодження роботи комп’ютерного устаткування й відповідних систем і мереж; підключення, установки та діагностування обладнання; налаштування відповідного програмного забезпечення.

Серед представлених до захисту звітів комісія у складі завідувача відділення економіки та інформаційних технологій Олени Суровицької, завідуючої навчально-виробничими практиками Марини Козлової та викладача спецдисциплін Миколи Суровицького виокремила як найбільш змістовні доповіді Артема Кримова, Іллі Багути, Ігоря Вернигори, Максима Якименка та Ярослава Харченка.

Усі надані матеріали належно оцінені та передані до відділу практик, а отриманий студентами досвід – цінне доповнення на шляху до майбутньої професії, – говорить Олена Суровицька.

Виробничо-технологічну практику студенти 4 курсу проходили на підприємствах міста та області протягом чотирьох тижнів – наприкінці літа та на початку осені.