За враженнями – до СНАУ

14 вересня Глухівський агротехнічний інститут імені С.А. Ковпака СНАУ взяв участь у щорічному Міжрегіональному форумі «Сумщина Аграрна – 2019», що проходив на базі Сумського національного аграрного університету.

Захід відвідали в.о. заступника директора з виховної роботи Денис Овсянко, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Олена Суровицька, викладачі Сергій Сашньов, Наталія Сивоконь й Ірина Негреба, а також голова Центру молодіжної політики Аліна Силіна, члени ЦМП і студенти, які в майбутньому планують вступати до СНАУ.

Представники нашого навчального закладу частували гостей форуму варениками з капустою, картоплею, вишнею та полуницею. Крім цього продемонстрували досягнення навчального закладу: вирощену власноруч продукцію в лабораторії рослинництва; нове обладнання, отримане у рамках українсько-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» тощо.

Також на заході були присутні виробники сільгосптехніки, майстри народних промислів, науковці, підприємці та просто поціновувачі органічної продукції.