Задзеркалля будівельної професії

У ГАТІ СНАУ відбулася зустріч-знайомство “Будуємо майбутнє разом” у рамках презентації спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”.

Дев’ятикласники Глухівської ЗОШ№6 переглянули фотосушку “Один день студента-будівельника”, подивилися відео-презентацію будівельного відділення, взяли участь у захоплюючому квесті. Враження від нього, напевне, залишаться в пам’яті школярів надовго. Три команди подорожували станціями-аудиторіями, на швидкість виконуючи завдання, пов’язані з будівельною справою: створювали різноманітні споруди за допомогою конструктора LEGO, робили креслення будинку на папері й інтерактивній дошці, відповідали на питання про відомі пам’ятки архітектури різних країн та дива світу, згадували будівельні професії.

Енергію, витрачену на виконання завдань, компенсували чаєм та «будівельними» ласощами. Школярі отримали нові враження, в цікавій формі ознайомилися з аудиторіями та навчальним корпусом, поспілкувалися з викладачами й відчули себе студентами відділення, що має 45-річну історію.