Закликали до співпраці

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ пройшли засідання батьківської ради та збори батьків студентів І курсу.

Насамперед під час засідання батьківської ради вирішили, що обов’язки голови виконуватиме Тамара Сторієва, мама студента 12Е групи. Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох і заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко ознайомили присутніх із організацією навчально-виховного процесу у виші.

Далі, вже для всіх батьків першокурсників, Наталія Горох більш докладно розповіла про державну підсумкову атестацію у вигляді зовнішнього незалежного оцінювання, яку їх діти проходитимуть після другого курсу, графік роботи навчального закладу та механізм нарахування стипендій. Наталія Василівна закликала спільними зусиллями навчити дітей вчитися, познайомила з адміністрацією закладу освіти, кураторами академічних груп і новообраною головою батьківської ради.

Денис Овсянко зосередив увагу на забезпеченні належних умов проживання в гуртожитках, роботі психологічної служби, нарахуванні соціальних стипендій, а також участі студентів у громадському житті інституту.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Олександр Дещенко в першу чергу подякував батькам за довіру та повагу до навчального закладу. Поінформував про бази практик, можливість отримати робітничі професії та водійське посвідчення. Також Олександр Олександрович розповів про участь в українсько-німецькому проекті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

Заступник директора з адміністративно-господарської роботи Михайло Кліндух розповів про об’єкти соціальної сфери: гуртожитки, їдальню, кафе, буфет тощо. До того ж відзвітував про готовність до нового опалювального сезону.

Наприкінці зборів голова батьківської ради Тамара Сторієва закликала батьків до співпраці з адміністрацією та педагогічним колективом ГАТІ СНАУ.