Ювілейний рік: ГАТІ започатковує яскраві традиції

1 вересня у Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ вперше відбулася святкова посвята в першокурсники.

Центр молодіжної політики вишу в ігровій формі ознайомив яскравих та енергійних студентів із діяльністю студактиву та територією інституту.

Від кожного відділення викликалося по п’ять добровольців, решта – насолоджувалися концертною програмою та вболівали за «своїх». Конкурсанти взяли участь у квесті, під час якого складали пазли та слова з літер, за допомогою міміки та жестів показували назву пісні, робили пов’язки тощо. Підписавши на кожній станції квесту «заліковки», молоді люди повернулися до сцени, де на них чекали не менш цікаві випробування. Студенти на швидкість їли яблука, адже сучасний студент має бути мобільним і всюди встигати: й пари вивчити, й репетицію відвідати, й про власне хобі не забути. Крім цього, гравці вишукували без допомоги рук цукерки в борошні, а також танцювали.

Насамкінець ведучі об’єднали першокурсників у флешмобі. Урочисто запросили стати невід’ємною частиною дружньої й активної інститутської родини. Закликали разом творити історію сучасної молоді.

Найактивніші отримали в подарунок символічні чашки «Я люблю ГАТІ» та значки «Я студент ГАТІ».