Величезна втрата

23 жовтня на 97-му році обірвалося життя Миколи Дмитровича Білобаби…

Микола Дмитрович народився 23 лютого 1921 року. Він належав до покоління фронтовиків, які в жорстокій війни проти фашизму врятували світ. Перше бойове хрещення молодий лейтенант прийняв у серпні 1941 року під Харковом. Учасник Сталінградської битви, боїв на Курській дузі, форсування Дніпра, Корсунь-Шевченківської операції. Нагороджений орденами Вітчизняної війни І та ІІ ст., Червоної Зірки, численними медалями.

Життя Миколи Дмитровича – приклад мужності, стійкості, відданості обраній справі. З 1945 року гвардії майор Білобаба працював у Глухівському технікумі механізації сільського господарства спочатку військовим керівником, а згодом - викладачем відділення електрифікації. Лабораторія «Електричних машин і апаратів», якою керував Микола Дмитрович, по праву вважалась однією з кращих.

57 років свого життя Микола Дмитрович Білобаба присвятив підготовці майбутніх фахівців у нашому навчальному закладі. І після виходу на заслужений відпочинок проводив велику виховну та консультаційну роботу, часто зустрічався з молоддю.

Світла пам'ять про Миколу Дмитровича назавжди збережеться в наших серцях.