Перевірили знання й уміння студентів

20 червня на відділенні економіки та інформаційних технологій ГАТІ СНАУ відбулися комплексні державні екзамени з фахових дисциплін спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» й «Облік і оподаткування».

Молодші спеціалісти складали екзамен у два етапи: перший – комп’ютерне тестування з теоретичного матеріалу спеціальних дисциплін; другий – розв’язання задач. У підсумку чотири студенти 31Ф отримали оцінку «відмінно». Якісний показник групи становить 63,6 %. А ось 31Бух група завершила навчальний рік із двома відмінниками. Якісний показник – 57%.

За об’єктивність і дотримання порядку проведення державного екзамену відповідали директор інституту Анатолій Литвиненко, заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох, завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Наталія Маринченко, викладачі спеціальних дисциплін Людмила Коренівська та Тетяна Лук’яненко, технічний секретар, секретар-друкарка Крістіна Чумакова. Очолили комісії кандидат економічних наук, доцент, директор із персоналу ПАТ «Сумиобленерго» Микола Деркач («Фінанси, банківська справа та страхування») та головний бухгалтер ТОВ «Велетень» Віктор Копилов («Облік і оподаткування»).