Підсумки навчального року

12 червня в читальній залі бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося планове засідання педагогічної ради.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох поінформувала про організоване завершення навчального року та підготовку вишу до роботи в 2019-2020 н.р. В обговоренні взяв участь заступник директора з виробничої роботи Михайло Кліндух.

Ми повинні йти в ногу з часом, – звернувся до присутніх директор інституту Анатолій Литвиненко. – Сьогодні виробництву для поповнення кадрового складу потрібні молоді, енергійні, кваліфіковані робітники й тому ми маємо забезпечити їх такими фахівцями.

Щодо стану підготовки фахівців і перспектив розвитку відділення будівництва відзвітувала завідувач цього відділення Віра Хлонь. Завідувач підготовчого відділення Оксана Вілкова наголосила на необхідності роботи педагогічного колективу із забезпечення повноцінного прийому в 2019 році. Завідувач навчально-методичного кабінету Ірина Хлонь продемонструвала список студентів, які отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Насамкінець методист інституту Олександр Гладушка запропонував затвердити Положення про відзнаку «Відмінник навчання».

Протягом засідання педагогічної ради ухвалили низку проектів-рішень.