«Практичний» підсумок

11 червня в Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбувся відкритий захист переддипломної практики студентів 4 курсу спеціальності «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж».

До складу комісії увійшли завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Наталія Маринченко, викладач спецдисциплін Олена Суровицька, керівники практики Микола Суровицький і Юрій Сухойваненко.

Майбутні фахівці розповіли присутнім про місця проходження переддипломної практики; функції, які виконували на робочому місці; навички, що здобули. Крім цього, надали характеристики комп’ютерного та мережевого обладнання організацій, описали свої обов’язки, а також звернули увагу на переваги та недоліки підприємств. Виступи студентів супроводжувалися мультимедійними презентаціями, створеними на основі матеріалів, зібраних під час проходження практики.

У підсумку якісний показник захисту становить 79%.

Практику проходили на підприємствах: ТОВ «Велес», ТРК «Глухів-500», ТРК «Глухів», ТРК «ТВ-КОМ», у Глухівському міськвиконкомі та ГАТІ СНАУ.