Використовуємо активні технології навчання

Викладач дисципліни «Комп’ютерні системи та мережі» Микола Суровицький для студентів 31КІ групи організував заняття на виробництві у ТРК «Глухів».

Техніки підприємства Сергій Шитик і Сергій Скосар продемонстрували майбутнім фахівцям сучасні сервери та програмне забезпечення, що використовує сервер, ступені захисту обладнання від фізичних і програмних збоїв. Також комп’ютерників ознайомили з принципами організації високошвидкісних мереж, особливостями їх обслуговування та функціонування. До того ж співробітники установи показали принципи поширення інформації в оптоволокні. Протягом заняття молоді люди ставили співробітникам компанії запитання, на які отримали повні та змістовні відповіді.

Підготовка майбутніх спеціалістів неможлива без використання активних технологій навчання, передового досвіду та застосування новітніх інформаційних технологій, – підсумовує викладач Микола Суровицький. – Наші студенти застосували теоретичні знання на практиці та вкотре переконалися, що обрана ними професія є перспективною і в майбутньому дуже важливою не тільки для них, а й для суспільства в цілому.