Кращі за професією

Із нагоди 120-річчя заснування Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ в навчальному закладі провели конкурс фахової майстерності «Кращий електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Журі, до складу якого входили заступник директора з навчально-виробничої роботи Дмитро Кордюков, завідувач відділення електроенергетики АПВ Олена Артемова, викладач Федір Лук’яненко, майстер виробничого навчання Олександр Ткачов і директор НВФ «Модуль» Андрій Орленко, перевіряли виконання завдань у теоретичному та практичному етапах конкурсу.

Під час теоретичної частини студенти 31Е, 32Е та 21ПЕ виконували тестові завдання. Троє учасників, які мали кращі показники, взяли участь у практичному турі конкурсу, де використовували обладнання й інструменти, надані навчальному закладу в рамках україно-німецького проекту «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України».

У підсумку перемогу в конкурсі фахової майстерності «Кращий електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» здобув Богдан Бойко (21ПЕ), друге місце посів Олексій Беспалий (31Е), третім став Іван Плаксін (32Е).