Психологічні ігри на кмітливість

Практичний психолог ГАТІ СНАУ Ірина Марченко провела змагання кмітливих, креативних, веселих, активних і творчих студентів.

Участь в іграх взяли збірні команди гуртожитків «Діти сонця» та «Любителі числа 13», а також команда Центру молодіжної політики «Струмочок». За дотриманням правил слідкували т.в.о. заступника директора з виховної роботи Денис Овсянко, голова ЦМП Альона Лукандій і співробітник інформаційного центру Марина Грищенко.

Спочатку студенти в гумористичній формі представили назву, девіз, емблему та капітана. В інтелектуальному турі учасники мали відгадати «юридично» зашифровані казки. Наприклад, у якій казці жінка замислює викрасти чужу дитину, використовуючи при цьому літальні апарати («Гуси-Лебеді»). Під час конкурсу «Жартівливі вислови» гравці за допомогою дотепності та рими продовжували смішні речення. Далі був конкурс «Крокодил», де команди без слів показували певні дії, назву яких команди мали відгадати. Після цього молоді люди шукали спільне на зображеннях і відповідали на запитання, демонструючи логічне мислення. У фіналі відтворювали завдання з витягнутої картки: передавали прогноз погоди, озвучували новини та показували фрагмент кулінарної передачі.

У перервах між конкурсами Ірина Марченко, використовуючи матеріали тренінгу «Як не стати інформаційною маріонеткою?», обговорила з глядачами проблему впливу ЗМІ, реклами та соцмереж на формування особистості. До того ж Ірина Владиславівна запропонувала альтернативні шляхи проведення часу. Також присутні переглянули відео «Цікаві факти про рекламу».

У підсумку з відривом у 0,3 бали перемогу здобула команда «Струмочок», друге місце посіли «Любителі числа 13», третіми стали «Діти сонця». Переможцям і призерам вручили грамоти та солодощі.