Співпраця адміністрації з батьківською радою

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося засідання батьківської ради.

Насамперед директор вишу Анатолій Литвиненко подякував батькам за те, що вони знайшли час і прийшли до інституту. Анатолій Васильович наголосив, що тільки спільними зусиллями можна забезпечити студентам якісне й успішне навчання.

Заступник директора з виробничої роботи Михайло Кліндух поінформував щодо виконаної роботи у 2018-2019 навчальному році. Також Михайло Михайлович розповів про плани з покращення матеріально-технічної бази навчального закладу.

Головний бухгалтер Ірина Матюхіна відзвітувала про використання коштів із благодійного фонду та на які потреби вони витрачалися.

Із навчально-виховним процесом в інституті батьків ознайомили заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох і т.в.о. заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко.

Виступила також і голова батьківської ради Ірина Фурдига, яка подякувала директору та всьому колективу вишу за їх працю. Також вона звернулася до батьків із пропозицією співпрацювати з навчальним закладом. Батьківська рада одноголосно підтримала пропозицію та наголосила, що результат роботи закладу вищої освіти видно наочно.

Насамкінець керівник інституту провів оглядову екскурсію, зокрема, показав нову лабораторію, яка створена завдяки німецьким партнерам і батькам.