«Історичний шлях відділення електроенергетики АПВ»

Під такою назвою в читальній залі бібліотеки ГАТІ СНАУ відбулася виховна година, присвячена 120-річчю заснування навчального закладу.

Бібліотекар Ніна Шакотько розповіла студентам 11Е, 11ПЕ, 22Е груп про актуальність вибору професії електрика в наш час. Завідуюча музеєм С.А. Ковпака Надія Зайцева ознайомила з історією створення відділення електроенергетики агропромислового виробництва та його розвитком протягом періоду існування. Також присутні переглянули відео-сюжет про перспективи цієї професії на ринку праці. Ветерани педагогічної праці Валентина Хандуріна, Микола Лисенко й Анатолій Снігир поділились спогадами про свої студентські роки та розповіли про викладацьку діяльність.

Упродовж заходу діяла тематична виставка, переглядаючи яку присутні мали можливість ознайомитися з фотоматеріалами й архівними документами з історії відділення, навчальними посібниками викладачів, виготовленими студентами відділення під керівництвом викладачів стендами для закріплення теоретичних знань і набуття практичних навичок.