Здобутки наших спортсменів

12-14 квітня студенти ГАТІ СНАУ брали участь у чемпіонаті України з військово-спортивного багатоборства, що відбувсь у Харкові.

Вихованці ВПК «Мужність» посіли призові місця. Зокрема, серед спортсменів вікової категорії 18+, вагової категорії до 95 кг, у розділі «бойове двоборство» (стрільба та рукопашний бій) Микита Грондовський (41Б) виборов друге (дозований контакт) і третє (повний контакт) місця. Артем Медвідь (41Б) у ваговій категорії до 75 кг (дозований контакт) здобув «срібло» змагань. Ірина Щастна (21АГ) у віковій категорії 16-17 років, вага до 55 кг (дозований контакт) стала третьою.

У розділі «військово-прикладне семиборство» (стрільба з пневматичної зброї, біг на 100 та 3000 м, плавання на 50 м, підтягування на перекладині, метання гранати на дальність і смуга перешкод) у віковій категорії 18+ Олександр Шовков (42Е) посів третє місце.

До того ж Артем Медвідь здійснював суддівство у розділі «бойове двоборство» й отримав посвідчення майстра спорту України.

Спортсмени клубу «Мужність» виступали на змаганнях в складі збірної області, показавши високу спортивну майстерність і волю до перемоги. Команда клубу здобула 14 медалей різного ґатунку.