Ігри КВК-2019 на кубок директора інституту

У ГАТІ СНАУ відбулися змагання найвеселіших і найкмітливіших за звання кращих коміків вишу.

За кубок директора боролися яскраві та запальні команди: «ОПГ», збірна гуртожитків «Братва», «Непосредственно мы» та «Приколісти».

У першому конкурсі «Візитка», темою якого стала «А ось і ми!» гравці за допомогою гострого гумору та вокальних талантів оригінально себе представили. Далі, попередньо підготувавши домашнє завдання, команди допомогли присутнім зануритися у «смішний» світ казок різних народів. Команда «ОПГ» згуляла «свадебку по-быстрому»; Білосніжка з «Непосредственно мы» хвилювалася, що про неї подумає Олександр Тюпін, а від «Приколістів» будемо чекати на прем’єру «Маша та ведмідь: сповідь». Не менш яскравим був конкурс «Триатлон», у якому команди по черзі зачитували по три жарти. Лідирувала у цьому конкурсі «Братва», мабуть, тому, що жартували над собою, мешканцями гуртожитків, адміністрацією та співробітниками інституту. Наприклад: «Олександр Матюхін хотів стати будівельником, але після сесії він стане солдатом» або ж «ми не хотіли жартувати над директором – нам сесію ж іще складати треба» тощо. Завершилися змагання тематичними піснями про гумористів у житті, відпочинок студентів, «общагу».

Оцінювало гру молодих людей журі у складі т.в.о. заступника директора з виховної роботи Дениса Овсянка, фахівця виховного відділу Анни Овсянко, викладача Ганни Мелути, представника команди-переможця минулорічних ігор КВК «ХУХ» Наталії Грибко та голови Центру молодіжної політики Альони Лукандій.

У підсумку ігор клубу веселих і кмітливих 2019 володарем Кубку директора стала команда «Братва», друге місце вибороли «Непосредственно мы», третіми стали «Приколісти», а «ОПГ» отримала диплом за участь.

Колектив студентської самодіяльності в перервах між конкурсами розважав глядачів і давав гравцям можливість перепочити.

Насамкінець ведучий побажав усім гарного настрою на весь рік і більше посмішок у житті.