Привіт із дому

У рамках тижня благодійності відділення економіки та інформаційних технологій у ГАТІ СНАУ проходила акція «Передай вітання бійцям».

Студенти 11КІ, 21КІ та 31КІ груп разом із завідувачем відділення економіки та інформаційних технологій Наталією Маринченко, а також викладачами Валерієм Загарюєм і Юрієм Сухойваненком плели маскувальні сітки для бійців 16-ого окремого мотопіхотного батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади, яка зараз знаходиться в зоні бойових дій. Волонтер Ірина Гайдук розповіла юним активістам, що маскувальне покриття в зоні ООС – необхідність, тому його постійно замовляють як Глухівський батальйон, так й інші частини. Спільними зусиллями студенти та педагоги виготовили шість сіток розміром 6х3 м. До того ж представники нашого вишу за півтори години сплели одне маскувальне покриття, що є абсолютним рекордом у нашому місті.

Варто зазначити, що студенти та співробітники інституту також зібрали промислові та продовольчі товари, зокрема, одяг, солодощі, чай, каву, засоби гігієни, білизну, обереги, сувеніри, малюнки, листи-подяки тощо. Разом із маскувальним покриттям волонтери відправлять їх бійцям 16 ОМПБ.