І попрацювали, і відпочили

Студенти 41ВПР групи ГАТІ СНАУ на чолі з викладачем Андрієм Логіновим допомогли співробітникам Будищанського психоневрологічного інтернату здійснити обрізку плодового саду.

Майбутні агрономи крім того, що зробили суспільно-корисну справу, ще й набули практичних навичок із регулювання росту та плодоношення фруктових дерев. Зокрема, молоді люди проріджували крони та підрізували яблуні, абрикоси, сливи та вишні. До того ж провели своєрідний майстер-клас для працівників організації.

Уже шостий рік поспіль наша установа проводить акцію «Подаруй фруктове дерево інтернату», – зауважила директор Тетяна Савенко. – За цей час у саду накопичилося багато дерев, які потребували професійного догляду. Саме тому ми й звернулися за допомогою до аграрного вишу.

Тетяна Іванівна провела екскурсію місцем, яке є історичною пам’яткою Глухівщини. Вона розповіла, що інтернат розташований на місці колишнього чоловічого Петропавлівського монастиря та показала образи, які знову й знову з’являються на стінах святині. Також Тетяна Савенко показала гостям їдальню, бібліотеку та маніпуляційну. Не оминули увагою й підсобне господарство та місцевий міні-зоопарк, зокрема, павичів і фазанів.