Якщо ви тут, то ви вже переможці

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося урочисте відкриття Всеукраїнських змагань із настільного тенісу серед студентів аграрних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації.

Передусім ведучі представили гостей і президію фінальних змагань: методиста ДУ «Науково-методичний центр «Агроосвіта»» Олександра Мироненка; директора ГАТІ СНАУ Анатолія Литвиненка; депутата Сумської обласної ради, ветерана праці нашого вишу Марію Коняєву; головного суддю змагань Віктора Гололобова та головного секретаря Аллу Матейчук. Вони привітали учасників і побажали їм успіхів. В урочистостях також взяв участь колектив студентської самодіяльності.

Те, що ви тут, означає, що ви вже переможці, адже стали кращими у своїх областях, – звернувся до присутніх Віктор Гололобов. – Бажаю вам перемоги, а вболівальникам – отримати задоволення від гри.

Право підняти Державний прапор України надали майстру спорту з військово-спортивного багатоборства, срібному призеру чемпіонату світу Артему Медвідю та чемпіонці світу з військово-спортивного багатоборства, кандидату в майстри спорту Ірині Щастній.

Саме на цей вид спорту прибуває найбільше команд, – стверджує Олександр Мироненко. – ГАТІ вже не вперше є базою для проведення змагань. Дякую адміністрації навчального закладу й організаторам за підготовлений майданчик.