Король і Королева інституту-2019

З нагоди святкування 120-річчя від дня заснування навчального закладу організатори конкурсу започаткували нову традицію – саме на ювілейні роки обирати не Містера та Міс, а Короля та Королеву інституту.

За титули боролися Наталія Грибко, Юлія Самоха, Марина Школоберда, Ірина Щастна, Іван Алекса, Микита Губатенко, Олександр Жуль та Олег Калюжний.

Учасники влаштували справжній марафон талантів, краси та грації. Юнаки та дівчата дефілювали, презентували себе, співали, танцювали, жартували – тобто доводили, що саме вони гідні стати переможцями конкурсу. У перервах між конкурсами учасники студентської самодіяльності розважав глядацьку аудиторію.

Хто ж найближчі п’ять, а можливо й десять років, носитиме таке високе звання вирішувало журі у складі заступника директора з виховної роботи Дениса Овсянка, практичного психолога Ірини Марченко, інженера-електроніка Олександра Тюпіна, викладачів Наталії Гончарової та Сергія Сашньова.

У підсумку титул Королеви інституту-2019 виборола Ірина Щастна, вона ж стала і Міс глядацьких симпатій – думка журі та глядачів співпала. Королем інституту став Іван Алекса. Міс і Містер інституту – Юлія Самоха й Олександр Жуль. Саша також став Містером глядацьких симпатій. А звання Міс і Містер артистичність отримали Марина Школоберда й Олег Калюжний.