Цікаве слово поета

З нагоди Всесвітнього дня поезії в читальній залі бібліотеки ГАТІ СНАУ відбулася зустріч студентів 31КІ, 31АГ, 21АІ та 22АІ груп із поетами інституту.

Організувала та провела виховну годину «Цікаве слово поета» бібліотекар Ніна Шакотько. Вона розповіла про історію виникнення цього свята, неоціненний внесок відомих поетів у розвиток літератури. Також Ніна Іванівна здійснила огляд книжкової виставки «Поезія – це завжди неповторність», присвяченої творчості відомих літераторів, зачитала вірші «Про поезію» та «Поезія – це жінка без прикрас». Присутні переглянули тематичні відео-сюжети.

Учасниками заходу стали досвідчена поетеса, викладач вишу Валентина Василівна Хандуріна та юні поети-початківці, які декламували авторські вірші. Серед них – Яна Харченко, Наталія Грибко, Анастасія Шадріна та Марина Аббасова.

21 березня відзначається свято, яке спрямоване на розвиток віршованого слова, повернення до традицій усних поетичних читань, – наголосила Ніна Шакотько. – Знайомлячись із віршами поетів, можна з впевненістю сказати, що їх мова – оригінальна, зрозуміла всім і кожному.