Упровадження електронних засобів навчання

Викладач спецдисциплін відділення економіки та інформаційних технологій Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ Тетяна Лук'яненко взяла участь у засіданні навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів зі спеціальності “Менеджмент”. Захід проходив на базі Бучацького коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету.

Голова комісії, методист ДУ “НМЦ “Агроосвіта” Тетяна Трісунова поінформувала про методи розробки електронних посібників, їх значення в забезпеченні якості підготовки фахівців. Також на засіданні розглянули питання, що стосуються методичного забезпечення спеціальності, звернули увагу на необхідність внесення змін і доповнень у завдання для незалежного заміру знань студентів. Учасники обговорили питання розробки та впровадження в освітній процес нових навчальних планів відповідно до вимог міністерства освіти і науки України, створення та використання в педагогічній діяльності персональних сайтів викладачів, співпраці з базами практичного навчання.

Члени комісії поділилися досвідом розробки та впровадження електронних засобів навчання під час викладання дисциплін.

Наприкінці учасники засідання відвідали фермерське господарство “ГАДЗ”, яке має у своєму користуванні один із найбільших садів у Європі, та духовний центр Зарваниця.