Жіноча логіка існує: доведено ГАТІ СНАУ

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ пройшло перше в цьому році засідання інтелектуального клубу «Що? Де? Коли?».

Інститутська версія гри «Що? Де? Коли?» зібрала за одним столом відмінниць і спортсменок із різних груп і відділень. Обов’язки неупередженого ведучого взяв на себе викладач фізичного виховання Ярослав Кельбас. У якості експертів, до яких у разі потреби можна звернутися за допомогою, виступили тренер ДЮСШ, КМС з шахів Олександр Кельбас і кандидат фізико-математичних наук Вадим Шелудько.

Марія Панченко, Анастасія Стеценко, Ірина Щастна, Юлія Самоха, Вікторія Щигорєва, Настасія Жарик, Діана Чевжик, Анна Фесенко, Ірина Кулініч і Тетяна Ардинцева вже на першому питанні довели, що жіноча логіка існує. Завчасна правильна відповідь принесла дівчатам перший бал. Команда представниць прекрасної половину людства й далі не здавала своїх переможних позицій. «Спіткнулися» знавці лише на питанні, в якому треба було визначити, за яким принципом сформовано список певних предметів, надрукований в газеті напередодні 8 Березня. За версією дівчат, це перелік речей, які можна знайти в жіночій сумочці. Насправді у списку було наведено ті подарунки, які журналісти видання не радять дарувати дамам на Міжнародний жіночий день. Але глядачів це вже не врятувало й інтелектуалки перемогли з рахунком 6:1.