Інтелектуальний старт

У ГАТІ СНАУ триває тиждень англійської мови.

Тиждень розпочали інтелектуально-розважальним конкурсом «Who is the best». Студенти під керівництвом викладача Тетяни Горох продемонстрували свої знання в чотирьох турах конкурсу, що охоплювали всі сфери мовленнєвої, лексичної та граматичної діяльності. Учасники активно та творчо підходили до вирішення завдань.

Викладач Наталія Гончарова організувала для студентів першого курсу мовний марафон «Happy English», адже активізація усіх видів мовленнєвої діяльності – запорука успішного вивчення іноземної мови.

Далі викладач Юлія Сашньова провела позакласний захід для студентів I-II курсів на тему: «Парад англійських традицій». Неймовірна подорож англомовною країною дала можливість студентам відчути себе частиною зовсім іншого світу.

Конкурс кросвордів «English speaking countries in questions and puzzles» захопив студентів і спонукав їх до пошукової діяльності.

Педагоги говорять, що переоцінити значення іноземної мови, без усякого сумніву, дуже складно. Сьогодні знання англійської грає все більш важливу роль у пристосуванні кожної людини до сучасних світових умов і дає величезні переваги майже в усіх сферах життя. Перед людиною, що вивчила іноземну, відкриваються великі перспективи влаштування на роботу як у престижні вітчизняні фірми, так і закордонні. Найголовніше – знання англійської дає можливість отримати доступ до всіх важливих інформаційних ресурсів як електронних, так і друкованих, оскільки майже всі книги та статті світового значення написані або ж перекладені нею. Ну, і звичайно ж варто зазначити той факт, що Інтернет на 57% – англомовний.