Перший ювілейний

У ГАТІ СНАУ відбувся випуск молодших спеціалістів спеціальності «Організація виробництва».

Студенти 41ОВ групи отримали горде та високе звання «Випускник Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ».

Ви назавжди залишитеся нашими рідними студентами, – звернувся до випускників директор інституту Анатолій Литвиненко. – Ви отримуєте документ про освіту. Це первинна самостійність, з якою можна будувати кар’єру. Несіть цей багаж знань протягом усього життя й використовуйте так, щоб стати успішними.

Завідувач відділення економіки та інформаційних технологій Наталія Маринченко наголосила, що цей випуск – особливий, бо відбувається він у рік, коли навчальний заклад святкує 120-річчя від дня свого заснування. Тому запропонувала вже колишнім студентам започаткувати нову традицію – записати свої плани на найближчі 10 років і, коли цей час сплине, завітати до інституту, відкрити записки та побачити, чи збулися мрії.

Дипломи з відзнакою вручили Віталію Мохеру та Богдані Супрун. Свої документи про освіту також отримали Тетяна Мороз, Юлія Верченко та Ярослава Веретьонник. Двох останніх відзначили ще й подяками за активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток молодіжної політики й активну участь у громадському житті інституту.

Куратор 41ОВ групи Наталія Середа побажала своїм вихованцям щасливої долі, вірних друзів, мудрих наставників і попросила за жодних обставин не втрачати людяності.

Навзаєм староста групи Юлія Верченко подякувала викладачам і батькам за підтримку, терпіння й усе те, що подарували молодим фахівцям студентські роки.

Ми обіцяємо виправдати звання випускника Глухівського агротехнічного інституту імені С. А. Ковпака СНАУ, – підсумувала Юлія.