Хто ж керує світом: правда раз і назавжди?

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулося інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?».

Яна Харченко, Олександра Картава, Юлія Самоха й Анастасія Новикова вирішили довести, що світом керують дівчата, а ось Богдан Нибилиця, Дмитро Мова, Артем Медвідь і Микита Губатенко захотіли спростувати цю думку. Капітанами команд були ведучі Аліна Силіна й Олег Калюжний.

Слідкували за часом і взяли на себе відповідальність у вирішенні важливого питання “Хто зверху?” журі у складі Дениса Овсянки, Ірини Хлонь і Марії Поцелуєвої.

Хто розпочне гру, визначали оплесками. З першим завданням, хоч і з невеликим відривом краще впорались хлопці. Під час другого конкурсу «Збери літери» дівчата мали реальні шанси на перемогу, однак заплутались у «моді», через що хлопці їх і випередили. Конкурс «Хто я?» для «мужиків» видався не таким вже й складним, Дмитрові знадобилося усього 13 секунд, щоб зрозуміти, що він – «Губка Боб», а ось Олександра так і не здогадалася, що вона «Кіркоров». Мабуть, найскладніше учасникам видалося завдання за допомогою жестів і міміки показати назву пісні, що грала в навушниках. Богдан ледь-ледь встиг донести до хлопців «Нет вай-фая», а дівчата ще на початку вгадали слово «луч», проте не спромоглися перекласти його українською та вгадати пісню «Промінь». У наступному конкурсі фортуна нарешті повернулась у бік представниць прекрасної половини. Вони майже правильно визначили, хто ж із юнаків почав першим зустрічатися. Натомість молодики не дали ні єдиної правильної відповіді, яка ж із красунь почала першою робити макіяж. Повеселилися глядачі, коли супротивники дали один одному завдання. Красуні за 90 секунд мали забити в дощечку якомога більше цвяхів, а хлопці – повторити з хореографічним колективом танок кан-кан. І тут неможливо не процитувати ведучу: «Яка краса, яка грація». У цьому раунді хлопці були неперевершені. Фінал захопив глядачів, адже учасники, зібравши з залу команди, змусили їх заробляти для себе бали. Виконуючи хіп-хоп, рок-н-рол, східний танець і тверк, запальні глядачки вибороли бал для дівчат.

Не менш цікавими були й бонусні запитання: який відсоток хлопців хоч раз засинав у шкарпетках; скільки відсотків дівчат дивляться кулінарні передачі, але ніколи не готують те, що побачили; який відсоток дівчат віддає перевагу відпочинку вдома, аніж на дискотеках, та інші.

У підсумку володарями світу стали «мужики», але, враховуючи те, що в змаганні брали участь пари, ми можемо з упевненістю сказати, що перемогло кохання. Заступник директора з виховної роботи Денис Овсянко та голова Центру молодіжної політики Альона Лукандій вручили командам грошові винагороди.

Крім цього, визначили переможців фотоконкурсу #КоханнявГАТІ, який проходив напередодні в мережі Інстаграм. Ними стала пара «Мужність»: Юлія Самоха й Артем Медвідь.

У перервах між конкурсами учасники студентської самодіяльності розважали глядачів і давали гравцям можливість перепочити.