Наталія Строченко: «Ви ніколи нікому не вірте, що ви чогось не знаєте. Поставте перед собою мету та йдіть до неї!»

У ГАТІ СНАУ відбулася зустріч студентів випускних груп відділення економіки та інформаційних технологій із представниками Сумського національного аграрного університету.

Насамперед к.е.н, доцент, декан факультету економіки і менеджменту СНАУ Наталія Строченко наголосила на актуальності обраних студентами спеціальностей, необхідності продовження навчання та подальшої співпраці наших навчальних закладів.

Про можливість отримати освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» на базі молодшого спеціаліста розповіла випускникам спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» завідувач кафедри кібернетики та інформатики СНАУ Світлана Агаджанова. Також Світлана Володимирівна запросила присутніх взяти участь у студентській конференції та конкурсі «Інформатика і ми», що проходитимуть на базі університету.

Завідувач кафедри бухгалтерського обліку СНАУ Олена Славкова ознайомила студентів із країнами-партнерами, у яких студенти аграрного вишу можуть проходити закордонну практику як фахову, так і для заробітку, вчитися за обміном і, навіть, отримувати подвійний диплом.

Крім цього, під час зустрічі мова йшла про отримання диплому «Бакалавра» в університеті випускниками групи 41ОВ (організатори виробництва).

Щодо вступу на магістратуру розповів студентам-фінансистам к.е.н, доцент, завідувач кафедри фінансів СНАУ Михайло Гієнко.