І кількість, і якість

У ГАТІ СНАУ відбулося засідання стипендіальної комісії.

Передусім директор інституту Анатолій Литвиненко привітав присутніх із новорічними святами й наголосив, що 2019 рік є особливим, бо наш навчальний заклад святкуватиме 120-річчя заснування. Тому Анатолій Васильович запропонував і студентам, і співробітникам закарбувати цю історичну мить власними досягненнями на благо альма-матер.

Розпочинаючи засідання стипендіальної комісії, її секретар Олена Суровицька повідомила, що рейтинг успішності студентів для призначення академічних стипендій на ІІ семестр 2018-2019 н. р. формувався на підставі інформації, наданої завідувачами відділень, практичним психологом і завідувачем методичного кабінету. До уваги бралися результати семестрового контролю студентів, їх участь у навчальній, науковій, громадській, спортивній і художньо-мистецькій діяльності у І семестрі 2018-2019 навчального року.

За інформацією заступника директора з навчальної роботи, заступника голови стипендіальної комісії Наталії Горох, на основі рейтингу успішності студентів сформовано реєстр осіб, яким призначаються академічні стипендії на ІІ семестр 2018-2019 н. р.

На відділенні механізації та агропромислових технологій стипендії отримуватимуть 135 осіб (44,4% від фактичної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням); на відділенні будівництва – 72 (44,2%); на відділенні економіки та інформаційних технологій – 90 (44,9%); на відділенні електроенергетики агропромислового виробництва – 85 (44,7%). Усього академічні стипендії отримуватимуть 382 студенти (44,6%), з яких 95 – відмінники. Кількість останніх, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зросла на 11.

Практичний психолог, уповноважена особа з питань формування справ для призначення соціальних стипендій студентам інституту Ірина Марченко зазначила, що право на соціальну стипендію у січні 2019 р. мають 34 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування; 15 дітей учасників АТО; 2 внутрішньо переміщених осіб; 9 дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю I-III групи; 20 студентів із малозабезпечених сімей.

Рейтинг успішності студентів, реєстр осіб, яким призначаються академічні стипендії на ІІ семестр 2018-2019 н. р. і реєстр осіб, які мають право на отримання соціальної стипендії у січні 2019 р., затвердили одноголосно.

Хто спромігся заробити власним розумом і наполегливою працею на стипендію, можна дізнатися за посиланням.