Електрикам – особлива увага

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ розпочався тиждень відділення електроенергетики агропромислового виробництва.

10 грудня у кожній групі відбулись інформаційні хвилини на тему: «Історія відділення», на яких викладачі спеціальних дисциплін ознайомили студентів з історичними фактами та сучасними здобутками за 73 роки існування відділення.

Для першокурсників провели змістовну екскурсію спеціалізованими кабінетами та лабораторіями: монтажу електрообладнання і систем керування; основ електроніки і мікросхемотехніки та основ автоматики; електропостачання сільського господарства; експлуатації і ремонту електроустаткування та засобів автоматизації та інші.

Викладачі фахових дисциплін розповіли молодим людям про предмети та практики, передбачені навчальним планом на старших курсах. Педагоги продемонстрували лабораторні стенди й окреме обладнання, звертаючи увагу на те, що ґрунтовні знання з загальноосвітніх дисциплін, які зараз вивчають на першому курсі, необхідні для того, щоб у подальшому опанувати спеціальні дисципліни.

Екскурсія вийшла цікавою та змістовною.