Гранти – шанс для молоді

4 грудня у приміщенні Глухівської міської ради відбулася зустріч викладачів і студентів Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака СНАУ з головним спеціалістом управління соціально-економічного розвитку міськради Анною Платовою.

Оксана Дзекелева, Людмила Коренівська, Олена Суровицька, Юлія Самоха, Марія Поцелуєва, Ольга Базуріна, Олександр Базурін, Марина Аббасова, Влад Срібранець, Павло Черненко, Максим Гулець дізналися від Анни Олександрівни про гранти, тренінги та конкурси. Студентів зацікавила інформація про види грантів, призначення, джерела, вимоги щодо участі в них, правила складання проектної заявки. Молоді люди взяли до уваги інформацію стосовно сайтів, на яких розміщена інформація про гранти та тренінги, до яких можуть долучитися студенти інституту:

https://gurt.org.ua/news/grants/ (Ресурсний центр гурт)

https://sbiz.club/news/grants/ (Клуб сталого бізнесу)

https://www.prostir.ua (Громадський простір)

https://decentralization.gov.ua (Децентралізація)

Також представники ГАТІ СНАУ взяли участь в обговоренні та складанні проектної заявки зі створення центру активної молоді Глухівської міської ради. Всі присутні на зустрічі студенти виявили бажання стати учасниками молодіжної ради. Інформація була надзвичайно актуальною та цікавою не тільки для студентів, а й для викладачів відділення.