Привітали військових

Традиційно напередодні Дня Збройних Сил України Глухівський агротехнічний інститут імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відправив для військовослужбовців з м. Глухова, які знаходяться на лінії "нуль", посилку.

За ініціативи директора інституту Анатолія Литвиненка й органів студентського самоврядування на передову відправили шістсоткілограмову посилку. Вона містить яблука, вирощені студентами інституту, консервацію (фрукти й овочі), гречку, олію, сухофрукти й інші продукти харчування. Крім цього Центр молодіжної політики власноруч виготовив і передав військовим, які боронять нашу Україну, обереги у вигляді синьо-жовтих сердець, щоб наші захисники знали та пам'ятали, що студенти ГАТІ вірять у них і в перемогу.

Доправити посилку до адресатів допоміг випускник інституту, волонтер, справжній патріот, голова Громадської організації "Військово-патріотичний рух "ДЖУРА" Юрій Негреба.

Сподіваємося, що хоча й незначна, але щира допомога порадує військовослужбовців, зміцнить їхній дух і віру й обов'язково стане їм у нагоді,
– наголошує заступник директора з виховної роботи Сергій Журба.