Поглибили професійні знання

Викладач Валентина Благодаренко провела зі студентами заочної форми навчання спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» заняття на виробництві на тему: «Перепланування, надбудова при реконструкції будівель» із предмету «Реконструкція та експлуатація будівель та споруд».

Молоді люди поглибили знання з виконання робіт, пов’язаних із реконструкцією споруд, які збудовані не один десяток літ тому. Студенти побачили, як можна змінити перепланувальні рішення приміщення колишньої типографії, виконати надбудову та прибудову до раніше зведеної будівлі, використовуючи при цьому сучасні матеріали та новітні технології виконання робіт.

Під час заняття підприємець Ігор Васильєв наголосив на доцільності й економічній ефективності використання теплоізоляційних матеріалів для утеплення фасаду будівлі, перекриття, цокольної частини будівлі.

Після проведення робіт, пов’язаних із реконструкцією, споруда колишньої типографії змінила зовнішній вигляд, отримала нову архітектурну виразність, а також змінила планувальні рішення приміщень і функціональне призначення.

Завдяки заняттю на реальному об’єкті студенти поглибили знання з фахових і спеціальних дисциплін.