Нова адміністрація ГАТІ СНАУ

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ пройшов день студентського самоврядування.

Одинадцять найактивніших студентів виконували функції адміністрації навчального закладу. Молодим людям випала нагода на собі перевірити, чи важкий «хліб» директора, його заступників, завідувачів відділень тощо. Амбітні хлопці та дівчата давали розпорядження, готували документи, проводили виховну роботу зі студентами, перевіряли відвідування занять, писали звіти й інше.

Сьогодні Глухівським агротехінститутом керували директор Альона Волкова, заступник директора з навчальної роботи Юлія Самоха, заступник директора з виховної роботи Ярослава Веретьонник, заступник директора з навчально-виробничої роботи Владислав Білоцерківець, заступник директора з виробничої роботи Владислав Рожченко, завідувач відділення будівництва Павло Федосенко, завідувач відділення механізації та агропромислових технологій Олександр Мирошниченко, завідувач відділення eкономіки та інформаційних технологій Наталія Грибко, завідувач відділення електроенергетики АПВ Анна Фесенко, методист Марія Поцелуєва, юрисконсульт Василь Пінчук.

На підсумковій зустрічі з директором де-юре Анатолієм Литвиненком студенти поділилися враженнями від виконання сьогоднішніх «професійних обов’язків», зазначивши, що робота адміністрації не така вже й легка, як здається, та ще й дуже відповідальна.

Зараз ви отримали свій перший управлінський досвід, - звернувся до активістів Анатолій Васильович. – Це обов’язково стане в нагоді, коли ви опинитеся на робочому місці. Ви вже знаєте, що треба самим розуміти ті доручення, які ви даєте підлеглим. Ви усвідомлюєте, що, правильно розподіливши завдання, можна отримати необхідний результат у короткий термін. Продовжуйте вчитися далі, знання забезпечать вам успіх у житті.