Актуальні питання на порядку денному

У читальній залі бібліотеки ГАТІ СНАУ відбулося планове засідання педагогічної ради.

Насамперед директор інституту Анатолій Литвиненко привітав куратора 21АГ групи Ганну Мелуту з другим місцем, яке вона виборола у регіональному етапі професійного огляду-конкурсу «Кращий куратор навчальної групи-2018».

Після цього методист Олександр Гладушка розповів про результати моніторингу якості підготовки фахівців у навчальному закладі.

Далі заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох звернула увагу присутніх на важливість міжнародного співробітництва для підвищення конкурентоздатності інституту на освітньому ринку.

З інформацією щодо організації виховної роботи з неповнолітніми студентами, зокрема, проведення виховних годин, психологічних тренінгів, зустрічей із правовими особами тощо, виступив заступник директора з виховної роботи Сергій Журба. В обговоренні взяла участь практичний психолог Ірина Марченко.

Про стан підготовки фахівців і перспективи відділення електроенергетики агропромислового виробництва доповіли завідувач цього відділення Олена Артемова та голова циклової комісії електротехнічних дисциплін Олексій Ткачов.

Також вони відзвітували про свою діяльність: налагодження співробітництва з виробництвами, впровадження інноваційних технологій в освітній процес, проведення днів відкритих дверей тощо.

Під час засідання були прийняті відповідні проекти рішень.