МИ вже пізнаємо нове – і ТИ зроби свій крок!

У Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака Сумського НАУ триває підготовка випускників шкіл до вступних випробувань у 2019 році.

Слухачі курсів уже розпочали адаптацію до нового навчального середовища: звикають до методики викладання у виші, знаходять нових друзів, отримують можливість реалізувати власні здібності.

Підготовчі курси – це сприятливий старт для комфортного навчання, – стверджує завідувач підготовчого відділення Оксана Вілкова. – Для майбутніх студентів сьогодні важливими є нові знайомства, нова інформація, нові горизонти. І ми намагаємося зробити відповідальний період життя школярів цікавим і незабутнім. ГАТІ пропонує вам навчання на підготовчих курсах щосуботи. Кількість слухачів у групах – до 25-ти осіб. Заняття проводять досвідчені викладачі інституту. Вони допомагають абітурієнтам систематизувати шкільну програму, засвоїти новий навчальний матеріал із української мови та математики, а також успішно підготуватися до державної підсумкової атестації та вступних іспитів.

Ми вже пізнаємо нове! І ти зроби свій крок – долучайся до команди підготовчих курсів – стань успішним студентом ГАТІ!

Довідкову інформацію можна знайти на сайті інституту у вкладці «Абітурієнту».