Техніки-електрики відзвітували про проходження практики

11 жовтня відбувся захист виробничо-технологічної практики студентів випускних груп відділення електроенергетики агропромислового виробництва.

До складу комісії увійшли завідувач відділення Олена Артемова, завідувач навчально-виробничими практиками Марина Козлова, голова циклової комісії спеціальних дисциплін відділення Олексій Ткачов, а також викладачі Микола Лисенко і Ольга Фурса .

Доповіді студентів супроводжувалися мультимедійними презентаціями. Майбутні техніки-електрики ознайомили з місцем проходження практики: організацією праці на дільниці, в бригаді, на робочому місці. Розповіли про сучасні технології на підприємстві, де працювали протягом місяця, та про вміння, які здобули.

За словами комісії, найкраще презентували свої роботи Ігор Євтушенко (41Е), Олександр Дегтяр (41Е), Ярослав Манжос (41Е), Дмитро Гулаков (42Е), Анна Фесенко (31ПЕ) та Владислав Білоцерківець (31ПЕ).

Загалом практику проходили на підприємствах ТОВ «Велетень», ТОВ «Шалигінське», ПАТ «Глухівський завод електропанель», ПАТ «Сумиобленерго», виробниче ПП «Сейм», ТОВ «Енерго Х» (Харків), ПП «Новгород-Сіверський енергосервіс», КП «Кролевецька житлово-експлуатаційна контора» та інших. Частина студентів набиралася досвіду за кордоном.

У підсумку більшість майбутніх фахівців отримала оцінку «відмінно», адже під час практики вони сумлінно й завзято працювали і відповідально поставились до захисту.

Попереду в студентів майже рік навчання, виконання двох курсових проектів, незалежне оцінювання знань, виконання та захист дипломного проекту.

Бажаємо успіхів!