Фахівці про особливості підготовки менеджерів і юристів

25 та 26 вересня викладач інституту Тетяна Лук’яненко взяла участь в об’єднаному засіданні навчально-методичних комісій аграрних технікумів і коледжів зі спеціальностей «Право» і «Менеджмент».

Захід відбувся на базі Коледжу управління, економіки та права Полтавської державної аграрної академії та за підтримки ДУ «НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта».

Під час зустрічі учасники обговорили варіанти вирішення проблем підготовки молодших спеціалістів за спеціальностями «Право» і «Менеджмент». Серед них – питання методичного забезпечення тематичних дисциплін, використання електронних засобів навчання в процесі викладання, внесення змін і доповнень у тестові завдання для незалежного заміру знань студентів.

Кандидат економічних наук, директор представництва Вищої Школи Господарки м. Бидгощ (Польща) Олексій Докучаєв ознайомив присутніх із особливостями дуальної форми навчання, а також подвійного та паралельного дипломування на прикладі польських вишів.

Наприкінці заходу бажаючі переглянули виставку «Моя Полтава – гідність і слава», організовану студентами перших курсів із нагоди дня міста. Також відвідали музей І.П. Котляревського, заповідник «Поле Полтавської битви» та інші історичні пам’ятки.