Як зацікавити читача: з досвіду бібліотекаря

Завідувач бібліотеки ГАТІ СНАУ Ольга Зуєва взяла участь у семінарі "Формування комунікативної культури працівників бібліотек як важливий чинник у подоланні конфліктів із користувачами".

На початку заходу з вітальним словом звернулися до присутніх проректор із науково-педагогічної та навчальної роботи СНАУ Валерій Жмайлов і методист кабінету соціально-гуманітарної та виховної роботи ДУ НМЦ «Агроосвіта» Ірина Степанова.

Учасники обговорювали проблемні питання: дотримання взаєморозуміння читачів і бібліотекарів, компромісне вирішення конфліктів між ними, викорінення синдрому професійного вигоряння у працівників бібліотек тощо. Завідувач бібліотеки коледжу СНАУ Людмила Понкратова провела майстер-клас із використання багатофункціонального сервісу Genialy.ly.

Завідувачі відвідували екскурсії, слухали виступи студентів коледжу СНАУ, а наприкінці заходу отримали сертифікати учасників семінару.

Крім того, за креативність, високий професіоналізм, активну життєву позицію та використання інноваційних технологій у бібліотечній освіті подякою Науково-методичного центру «Агроосвіта» було нагороджено бібліотекаря нашого інституту Тетяна Хандій.