Сьогодні зустріли гостя із Ірландії

В електронній читальній залі ГАТІ СНАУ відбувся відкритий виховний захід на тему «Learn English and open the World» («Вивчай англійську – відкривай світ»).

Студенти 21Е та 31Е групи разом з кураторами Наталією Сивоконь та Іриною Негребою отримали змогу поспілкуватися з ірландським волонтером Бредлі Робінсоном.

Під час заняття присутні ознайомилися з культурою та традиціями Об›єднаного Королівства Великої Британії й Північної Ірландії. Родзинкою заходу було виконання пісні «Knocking to heaven’s door» студентом-електриком Максимом Кобою. Молоді люди були у захваті від проведеного часу з носієм англійської мови. Бажаючі ставили запитання, на які Бредлі охоче відповідав.

Після цього викладачі іноземної мови вирушили в студентське smart-cafe, щоб у більш домашній атмосфері поспілкуватися з гостем.

У підсумку заходу студенти та педагоги не лише отримали незабутні враження, а й вдосконалили мовні навички та мовленнєві уміння, поглибили знання стосовно взаємозв’язку країн Європи з Україною.

Ця зустріч змотивувала студентів до посиленого вивчення іноземної мови, адже англійська – це мова міжнародного спілкування. Знаючи її можна з легкістю подорожувати, навчатися та працювати у будь-якій країні світу.
Наталія Сивоконь

Заняття відвідала завідувач відділення електроенергетики агропромислового виробництва Олена Артемова.