Ми працюємо для вас

В актовій залі ГАТІ СНАУ відбулася зустріч студентів першого курсу з представниками адміністрації навчального закладу.

На заході були присутні заступники директора, завідувачі відділень, голова Центру молодіжної політики, першокурсники та їх куратори.

Насамперед директор інституту Анатолій Литвиненко представив першокурсникам адміністративний склад вишу, звернув увагу на переваги кожного відділення та необхідності співпраці студентства з педагогічним колективом.

Ви стали студентами навчального закладу, який гарантує, що створить із вас особистість і дасть путівку в доросле життя, – зауважив Анатолій Васильович. – Розпочинайте реалізовувати себе вже сьогодні, адже це час розквіту життєвої енергії. Ми закликаємо вас провести молоді роки з гідністю, не піддаватися негативному впливу суспільства, брати участь у роботі спортивних секцій і гуртків, бути активними.

Заступник директора з навчальної роботи Наталія Горох ознайомила молодих людей із особливостями навчального процесу в інституті: графіком навчання, отриманням стипендій тощо. Крім цього, Наталія Василівна побажала присутнім успішного навчання та щасливих студентських років.

Про правила внутрішнього розпорядку в закладі, організацію дозвілля першокурсників, особливості проживання в студентських гуртожитках, нарахування соціальних стипендій розповів заступник директора з виховної роботи Сергій Журба. Він наголосив, що основне завдання колективу – надати якісну освіту та зробити змістовним і цікавим навчання в інституті. Сергій Олександрович закликав першокурсників бути активними, вже зараз закладати міцний фундамент для подальшого життя, мовляв, воно має кипіти і вирувати, а для цього варто провести найскладнішу роботу – роботу над собою.