Організований початок роботи

У читальній залі бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ відбулося перше в цьому навчальному році планове засідання педагогічної ради.

Насамперед директор інституту Анатолій Литвиненко привітав усіх присутніх із початком нового навчального року та вручив ветерану педагогічної праці Віталію Григоровичу Таранішину грамоту з нагоди його дня народження та 50-річчя роботи на освітній ниві. Крім того, Віталій Григорович був нагороджений Почесним знаком "За впровадження інновацій в освіті" Науково-методичного центру "Агроосвіта". Також Анатолій Васильович нагородив Віру Хлонь, Олександра Дещенка, Людмилу Коренівську, Оксану Кубан, Марину Нижник і Юрія Сухойваненка за професіоналізм і великий внесок у підготовку кваліфікованих кадрів.

Після цього керівник навчального закладу разом із колективом затвердив склад педагогічної ради, план її роботи й основні напрямки діяльності на 2018-2019 навчальний рік. Зокрема, розглянули питання ліцензування підготовки іноземних студентів, співпраці з роботодавцями тощо. До того ж колектив одноголосно обрав Ірину Негребу на посаду секретаря педагогічної ради.

Далі методист вишу Олександр Гладушка звернув увагу присутніх на затвердження плану роботи інституту в поточному році та на положення, які регламентують окремі напрямки діяльності навчального закладу.

Наостанок заступник директора з виховної роботи Сергій Журба ознайомив педагогів із планом роботи виховного відділу на найближчі дні.

Під час засідання учасники прийняли відповідні проекти рішень.