Десять років потому

Напередодні Дня будівельника у Глухівському агротехнічному інституті імені С.А. Ковпака СНАУ відбулася зустріч випускників 2008 року відділення будівництва.

Аби зібратися разом і побачитися з куратором Юрієм Крачком, викладачами й директором вишу Анатолієм Литвиненком, колишні одногрупники приїхали з різних куточків України, Чехії та Польщі. Тоді випускники кращої групи коледжу, зараз вони успішно працюють за спеціальністю. Хтось керує спорудженням багатоповерхівки, в іншого власна будівельна фірма, дехто присвятив себе навчанню майбутніх будівельників…

Оглянувши рідний навчальний заклад, випускники 2008 року констатували, що тут так само затишно й красиво, як і тоді, але технічне й інформаційне забезпечення стало кращим. Мовляв, помітно, що інститут іде в ногу з часом. Колишні одногрупники сіли за свої столи в рідній аудиторії №40, згадали студентське життя, кумедні випадки. А насамкінець вирішили через сайт альма матер привітати всіх, хто причетний до будівельної справи, з професійним святом – і тих, хто тільки обирає цей шлях, вступивши на їх рідний факультет; і тих, хто не один рік у прямому сенсі слова будує Україну.