Наші друзі з Китаю

У суботу, 4 серпня, ГАТІ СНАУ приймав гостей з Китайської Народної Республіки.

Для студентів і викладачів інституту Цзі Ян Чжецзянського Університету землеробства та лісового господарства, які в рамках тристоронньої угоди про наукове співробітництво проходять стажування на базі СНАУ, підготували насичену програму.

Директор Глухівського агротехнічного інституту імені С.А. Ковпака Сумського НАУ Анатолій Литвиненко привітав гостей, презентував їм наш виш і побажав гарно провести час та залишити від візиту незабутні враження.

Гості ознайомилися з нашим навчальним закладом, його історією та традиціями, відвідали народний музей Сидора Ковпака, музей техніки під відкритим небом, краєзнавчий музей та історичні пам’ятки Глухова.

Екскурсійну програму для делегації з КНР підготувала та провела завідувач народного музею С. Ковпака Надія Зайцева. Дуже цікаво презентувала бібліотеку інституту Ольга Зуєва.

Представники КНР були вражені навчальним закладом і гостинністю та підготовленою програмою. До цього в стінах нашого історичного навчального закладу побували представники 32 країн світу, а відтепер у ГАТІ СНАУ є друзі навіть у Китаї.